Пропустити навігацію

Інформаційні заходи в Попаснянському районі

Для обізнаності населення фахівці управління Пенсійного Фонду в Попаснянському районі провели низку інформаційних заходів.

Так, вони організували п’ять зустрічей з населенням та здійснили виїзні прийоми на території Попаснянського району. Під час їх проведення було роз’яснено зміни в пенсійному законодавстві і підвищення розміру пенсії з грудня поточного року.

Начальник відділу обслуговування громадян Тетяна Васюкова разом з заступником начальника відділу забезпечення наповнення бюджету №2 головного управління Фонду області Ольгою Ландік провели семінар у Попаснянському районному центрі зайнятості. Фахівець управління розповіла учасникам семінару про зарахування страхового стажу на підставі трудових книжок, довідок, що підтверджують стаж роботи, та даних персоніфікованого обліку. Особливу увагу звернула на  легалізацію трудових відносин, які відіграють важливу роль при визначенні права на пенсію. Також обговорювалось питання офіційного працевлаштування.

Начальник відділу обслуговування громадян Тетяна Васюкова провела засідання «круглого столу» з працівниками Ощадбанку щодо залучення пенсіонерів до оформлення електронного пенсійного посвідчення. Під час зустрічі обговорювалися питання залучення отримувачів пенсійних виплат через банківську установу Ощадбанк.

1 27 - Інформаційні заходи в Попаснянському районі

2 16 - Інформаційні заходи в Попаснянському районі

3 11 576x1024 - Інформаційні заходи в Попаснянському районі

5 1 - Інформаційні заходи в Попаснянському районі

background Layer 1