Пропустити навігацію

Заходи з висвітлення новітніх технологій у Біловодському та Міловському районах

Днями начальник Біловодського об’єднаного управління Ольга Шуліка взяла участь у семінарі з керівниками фермерських господарств району та фізичними особами – підприємцями, що пройшов у Біловодському районному центрі зайнятості. Вона розповіла присутнім про розвиток інформаційних технологій і новітні сервіси Пенсійного фонду, акцентувала увагу на електронній трудовій книжці та реалізації дистанційного доступу громадян до своїх електронних персональних облікових карток з використанням електронного цифрового підпису. У заході взяла участь 31 особа.

Також очільниця управління разом з начальником відділу наповнення бюджету №3 Головного управління Фонду області  Оленою Квач взяла участь у засіданні робочої групи з питань контролю за дотриманням законодавства про працю та зайнятість населення, на яке були запрошені юридичні та фізичні особи – підприємці. Виплати працівникам заробітної плати у розмірі менше мінімальної керівники підприємств пояснили причинами неповного робочого місяця. В результаті прийнято рішення надавати у відділ соціального захисту населення інформацію про суб’єкти господарювання (які використовують найману працю), допущені порушення термінів своєчасності виплати зарплати, мінімальних державних гарантій та правильності оформлення трудових відносин для її подальшого аналізу.

Також заступник начальника об’єднаного управління Тетяна Плясуля провела зустріч з трудовим колективом Міловської райдержадміністрації, на який обговорила питання призначення пенсії держслужбовцям, переваги користування електронними послугами вебпорталу Пенсійного фонду України задля доступу до персональних даних державного реєстру, володіння інформацією щодо пенсійного забезпечення та сплачених страхових внесків, дистанційної подачі документів та деякі інші питання.

2 19 1024x875 - Заходи з висвітлення новітніх технологій у Біловодському та Міловському районах1 30 1024x576 - Заходи з висвітлення новітніх технологій у Біловодському та Міловському районах3 12 1024x510 - Заходи з висвітлення новітніх технологій у Біловодському та Міловському районах

background Layer 1