Пропустити навігацію

День відкритих дверей відбувся в управлінні Пенсійного фонду в м. Сєвєродонецьку

У рамках цього інформаційного заходу сєвєродонецькі фахівці пенсійної служби надали детальні роз’яснення з актуальних питань пенсійного забезпечення 48 особам. Лідія Зубко відповіла на індивідуальні запитання відвідувачів щодо нарахування і перерахунку пенсій, тривалості необхідного страхового стажу для реалізації права виходу на пенсію за віком тощо.

 Спеціалісти Фонду розповіли про можливість доступу до персональної інформації, а також про отримання  правомірних документів з підтвердженням QR-кодом у режимі онлайн на Вебсайті Пенсійного фонду України. Для оперативного отримання корисної інформації  закликали активно користуватися електронними сервісами.

Серед присутніх було проведено і роз’яснювальну роботу стосовно офіційного періодичного видання Пенсійного фонду України – газети «Пенсійний кур’єр» – важливого джерела інформації, яке широко висвітлює пріоритети державної пенсійної політики.

 Також пенсійники влаштували флешмоб та розповіли перехожим про  негативні наслідки зарплати в «конверті».

1 31 1024x769 - День відкритих дверей відбувся в управлінні Пенсійного фонду в  м. Сєвєродонецьку2 20 1024x769 - День відкритих дверей відбувся в управлінні Пенсійного фонду в  м. Сєвєродонецьку3 13 1024x768 - День відкритих дверей відбувся в управлінні Пенсійного фонду в  м. Сєвєродонецьку

background Layer 1