Пропустити навігацію

Стан надходження обов’язкових платежів та заходи з легалізації зайнятості населення обговорили на Луганщині

23 січня при Головному управлінні Пенсійного фонду України в Луганській області відбулась робоча нарада з представниками Державної податкової служби, Державної служби України з питань праці та Державної виконавчої служби регіону.

На ній були обговорені поточні питання, пов’язані із забезпеченням виконання планових показників з надходжень до бюджету Фонду, стягненням заборгованості заходами виконавчих дій та виконанням заходів з легалізації зайнятості населення.

Представники Державної податкової служби Ольга Чернявська та Олег Добриков поінформували про поточне положення справ відносно стягнення боргу з єдиного внеску та назвали суму очікуваних надходжень до кінця січня 2020 року.

Начальник управління з питань праці Головного управління Держпраці у Луганській області Вікторія Масуліс доповіла присутнім про здійснення інспекційних відвідувань роботодавців відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 №823 «Деякі питання здійснення державного нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю». Наразі проходять перевірки роботодавців з ознаками прихованої зайнятості, у тому числі за даними Пенсійного фонду України.

На завершення наради очільниця Фонду Ольга Шарунова запропонувала присутнім затвердити План заходів щодо погашення заборгованості зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на 2020 рік.

20200123 150150 1024x768 - Стан надходження обов’язкових платежів та заходи з легалізації зайнятості населення обговорили на Луганщині

background Layer 1