Пропустити навігацію

Лекцію для безробітних щодо основних аспектів пенсійного законодавства провели фахівці Старобільського об’єднаного управління

З метою інформування безробітних щодо основних аспектів пенсійного законодавства фахівці Старобільського  об’єднаного управління спільно з Новоайдарським районним центром зайнятості  провели інформаційний захід для осіб віком старше 45 років.

Начальник Новоайдарського відділу обслуговування громадян Валентина Зражаєва розповіла про систему обслуговування громадян в органах Пенсійного фонду України і право виходу на пенсію за віком, проінформувала про вимоги до страхового стажу та перелік необхідних документів для його підтвердження.

 Додатково повідомила присутнім про нові онлайн сервіси Пенсійного фонду України та запропонувала підключитись до послуги СМС-інформування для оперативного отримання інформації про особисті дані з бази даних Пенсійного фонду України.

Учасники заходу отримали кваліфіковані відповіді на поставлені питання щодо пенсійного забезпечення.

1 33 1024x768 - Лекцію для безробітних щодо основних аспектів пенсійного законодавства провели фахівці Старобільського об’єднаного управління

background Layer 1