Пропустити навігацію

Про основні переваги Е-пенсії дізналися відвідувачі на «Дні Пенсійного фонду» в Станично-Луганському районі

22 січня поточного року управлінням Пенсійного фонду України в Станично-Луганському районі в рамках інформаційно-роз’яснювальної роботи проведено «День Пенсійного фонду» під гаслом «Призначення пенсії в «один дотик».

Під час заходу спеціалісти відділу обслуговування громадян розповідали про нову модель звернення за призначенням або перерахунком пенсії через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України, надавали відповідні інформаційні буклети. За словами заступника начальника відділу Юлії Оглобліної, цей сервіс передбачає можливості подання документів для призначенні пенсії дистанційно в електронному вигляді (заява та копії документів, завірені електронним підписом, а після прийняття рішення про призначення пенсії – повідомлення про необхідність звернення до сервісного центру за отриманням пенсійного посвідчення). Економія часу та максимально комфортні умови для отримання послуг, не виходячи з дому – основні переваги Е-пенсії. Саме про них і дізналися відвідувачі управління в результаті проведеного заходу, який охопив 34 особи.

1 34 1024x768 - Про основні переваги Е-пенсії дізналися відвідувачі на «Дні Пенсійного фонду» в Станично-Луганському районі2 22 1024x768 - Про основні переваги Е-пенсії дізналися відвідувачі на «Дні Пенсійного фонду» в Станично-Луганському районі3 14 1024x768 - Про основні переваги Е-пенсії дізналися відвідувачі на «Дні Пенсійного фонду» в Станично-Луганському районі

background Layer 1