Пропустити навігацію

Зустрічі за місцем проживання та у трудових колективах Білокуракинського і Троїцького районів

 

Днями фахівці Білокуракинського об’єднаного управління провели зустріч з населенням та дві зустрічі в трудових колективах сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Партнер» та селянського фермерського господарства «Колос».

 Пенсійники розповіли громадянам про можливість отримання інформації про застраховану особу з Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування, реєстрацію в системі дистанційного інформування та отримання інших послуг в електронному вигляді через вебпортал Пенсійного фонду України.

Фахівці управління провели зустріч у Троїцькому районі за місцем проживання пенсіонера, інваліда Великої Вітчизняної війни, який за станом здоров’я не зміг з’явитися до управління, щоб заповнити заяву щодо перерахунку надбавки за особливі заслуги перед Україною.

1 37 1024x996 - Зустрічі за місцем проживання та у трудових колективах Білокуракинського і Троїцького районів2 25 1024x567 - Зустрічі за місцем проживання та у трудових колективах Білокуракинського і Троїцького районів4 5 1024x502 - Зустрічі за місцем проживання та у трудових колективах Білокуракинського і Троїцького районів

background Layer 1