Пропустити навігацію

На робочій нараді окреслили пріоритетні завдання та механізми їх досягнення

Понеділок 27 січня розпочався з робочої наради при начальнику Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області за участі керівників всіх дев’яти підпорядкованих управлінь.

На її розгляд виносилися нагальні питання роботи пенсійників області у 2020 році. Зокрема, про дотримання законодавства України при призначенні та виплаті пенсій та 10-денного терміну розгляду заяв громадян при призначенні (перерахунку), поновленні виплати пенсій та про відпрацювання паспортних документів і проведення верифікації пенсійних справ.

У своїх виступах керівники структурних підрозділів Головного управління області також порушували питання впровадження електронного документообігу, формування кошторису видатків на поточний рік, організацію роботи щодо виконанню Стратегії розвитку комунікацій, декларування доходів особи, уповноваженої на виконання функцій держави, або місцевого самоврядування, з урахуванням змін, введених в дію з 1 січня 2020 року.

«Наше ключове завдання, – відзначила насамкінець очільниця Фонду області Ольга Шарунова, – створення належних й комфортних умов для обслуговування громадян та надання якісних і доступних послуг. Окреслені сьогодні пріоритети та механізми реалізації будуть сприяти його успішному виконанню».

 2 1024x768 - На робочій нараді окреслили пріоритетні завдання та механізми їх досягнення1 1 1024x710 - На робочій нараді окреслили пріоритетні завдання та механізми їх досягнення

 

 

background Layer 1