Пропустити навігацію

Виїзні прийоми керівництва обласного Фонду в Новоайдарському районі

24 січня майже двадцять мешканців Новоайдарського району скористалися нагодою поспілкуватися напряму з керівництвом Головного управління.

Очільниця Фонду області Ольга Шаранува достримала домовленості, яка була досягнута в середині грудня минулого року в ході засідання «круглого столу» керівництва Луганщини з представниками громадських організацій інвалідів та ветеранів Чорнобилю, і  про провела виїзний прийом в громадській організації «Союз Чорнобиль» Новоайдарського району.

Учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та потерпілі від Чорнобильської катастрофи мали можливість отримати роз’яснення основних змін в пенсійному законодавстві, що стосуються до цієї категорії осіб, та головних аспектів їх пенсійного забезпечення.

А заступник начальника Головного управління Фонду області Тетяна Нікітіна цього ж дня провела виїзний прийом громадян у місті Щастя. Питання, з якими  звернулися до неї відвідувачі, стосувалися перерахунку пенсій працюючим пенсіонерам, страхового стажу, необхідного для виходу на пенсію у 2020 році, правил користування вебпорталом електронних послуг Пенсійного фонду України тощо.

Усі запитувачі отримали кваліфіковані консультації досвідчених фахівців.

1 39 1024x768 - Виїзні прийоми керівництва обласного Фонду в Новоайдарському районі2 1 1024x576 - Виїзні прийоми керівництва обласного Фонду в Новоайдарському районі

background Layer 1