Пропустити навігацію

Виїзний прийом та зустріч з працівниками агрофірми в с. Калмиківці

Днями начальник Старобільського об’єднаного управління Наталія Касяненко відвідала село Калмиківка та провела виїзний прийом громадян у приміщенні Калмиківської сільської ради об’єднаної територіальної громади з мешканцями сіл Калмиківка, Новодонбаське, Кринички, Гайдуківка, Левадне, а також зустріч з трудовим колективом сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю агрофірма «Калмичанка». Захід відвідали близько 73 особи та 6 осіб звернулося на особистий прийом.

Основні питання, які цікавили сільських мешканців, стосувалися пенсійних виплат, порядку зарахування страхового стажу та кроки у напрямку підвищення розміру пенсій.

Очільниця управління роз’яснила присутнім права на перерахунок пенсії, доцільність переходу з одного виду пенсії на інший. А також нагадала про запровадження Пенсійним фондом України  новітніх сервісів для громадян, якими зручно користуватись та завдяки яким можна отримувати вичерпну інформацію щодо розміру пенсійних виплат, наявності страхового стажу та багато іншого.

1 40 1024x685 - Виїзний прийом та зустріч з працівниками агрофірми в  с. Калмиківці2 26 1024x707 - Виїзний прийом та зустріч з працівниками агрофірми в  с. Калмиківці

background Layer 1