Пропустити навігацію

Інформаційно-роз’яснювальні заходи в Біловодському управлінні

Днями в Біловодському об’єднаному управлінні відбулося засідання трьохсторонньої комісії з питань погашення заборгованості до Пенсійного фонду України за участю начальника управління  Ольги Шуліки, начальника відділу забезпечення наповнення бюджету №3 Головного управління Фонду області Олени Квач та представників Державних фіскальної і виконавчої служб району.

В ході засідання було проаналізовано суми заборгованості фізичних осіб – підприємців по сплаті єдиного соціального внеску та надано пропозиції органам податкової служби 100 % охопити борг заходами стягнення. 

Фахівці Міловського відділу обслуговування громадян  провели «День відкритих дверей», на якому роз’яснили присутнім умови призначення пенсії та надання необхідних для цього документів, переваги отримання пенсійних виплат через банківські установи та інше. Заходом було охоплено 15 осіб.

Начальник Біловодського відділу обслуговування громадян Тетяна Панченко та головний спеціаліст Сергій Кошарний здійснили виїзні прийоми до жителів села Данилівка та селища Біловодськ, які не мають змоги дістатися до управління. Сергій Кошарний відвідав пенсіонерку, 1935 р. н., у якої було прийняв заяву на зміну банківських реквізитів, а Тетяна Панченко прийняла документи на перерахунок пенсії «За особливі заслуги перед Україною» від колишнього військового, 1924 р. н.

1 41 1024x732 - Інформаційно-роз’яснювальні заходи в Біловодському управлінні2 27 768x1024 - Інформаційно-роз’яснювальні заходи в Біловодському управлінні3 15 768x1024 - Інформаційно-роз’яснювальні заходи в Біловодському управлінні

background Layer 1