Пропустити навігацію

Роботодавцям і бухгалтерам про онлайн сервіси Пенсійного фонду України

З метою інформування населення про онлайн сервіси Пенсійного фонду України, роз’яснення актуальних питань пенсійного забезпечення та привернення уваги до питання легалізації трудових відносин головний  спеціаліст Рубіжанського відділу обслуговування громадян Марина Миронець взяла участь у семінарі для роботодавців і бухгалтерів підприємств, установ та організацій міста. Захід відбувся в приміщенні Рубіжанського міського центру зайнятості.

Фахівець пенсійної служби акцентувала увагу присутніх на безпосередній залежності пенсійних перспектив від нинішніх умов працевлаштування і оплати праці, оскільки страховий стаж, необхідний для реалізації права на пенсійне забезпечення, зараховується лише за умови офіційного працевлаштування і своєчасної сплати внесків у розмірі, не меншому за встановлений законодавством мінімальний.

Учасників семінару ознайомлено із різноманітними електронними послугами вебпорталу Пенсійного фонду України та його можливостями: отримання індивідуальних відомостей про застраховану особу (ОК-5) за допомогою кваліфікованого електронного підпису без відвідування територіального управління, встановлення мобільного додатку «Пенсійний фонд України».

На завершення присутнім рекомендовано стати активними користувачами  вебпорталу Пенсійного фонду України та роздано інформаційні буклети.

1 45 1024x576 - Роботодавцям і бухгалтерам про онлайн сервіси Пенсійного фонду України

background Layer 1