Пропустити навігацію

Про дотримання норм трудового законодавства йшлося на семінарі з роботодавцями Лозно-Олександрівської селищної об’єднаної територіальної громади

Днями в приміщенні Лозно-Олександрівської селищної об’єднаної територіальної громади відбувся семінар для роботодавців на тему «Дотримання трудового законодавства – конституційна гарантія на гідний рівень життя». На захід були запрошені фізичні особи – підприємці, які мають ймовірні ризики прихованих трудових відносин та недотримання відповідного рівня заробітної плати при зміні істотних умов праці.

Фахівці Головного управління закликали присутніх дбати про соціальний захист найманих працівників та штучно не занижувати соціальні стандарти, прикриваючись кризою. Нагадали платникам і розміри штрафів за порушення норм трудового законодавства з боку Держпраці, які на сьогодні становлять від 1 до 30 мінімальних заробітних плат.

З  найманими працівниками фізичних осіб – підприємців пенсійники провели інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо негативного впливу заробітної плати в «конверті» на розмір майбутньої пенсії.

В заході взяли участь 20 осіб.

1 48 1024x791 - Про дотримання норм трудового законодавства йшлося на семінарі з роботодавцями Лозно-Олександрівської селищної об’єднаної територіальної громади

background Layer 1