Пропустити навігацію

Налагодження співпраці між органами Пенсійного фонду України в Луганській області та Державною міграційною службою України у Луганській області

Сьогодні, 28 січня, в головному управлінні Фонду області відбулося  засідання «круглого столу» з представниками Управління Державної міграційної служби України в Луганській області. Керівництво Фонду на чолі з його начальником Ольгою Шаруновою зустрілось із завідувачем сектора по роботі з Єдиним державним демографічним реєстром відділу громадянства, паспортизації, реєстрації та еміграції Управління Державної міграційної служби України у Луганській області Ольгою Бураковою.

Учасники заходу обговорили шляхи покращення співпраці по опрацюванню інформації стосовно паспортних документів осіб, які перебувають на обліку в органах Фонду області, та інші питання.

За підсумками зустрічі була досягнута домовленість щодо скорочення термінів обробки запитуваної інформації за запитами підпорядкованих управлінь Фонду області та внесення змін до реєстру.

1 2 1024x768 - Налагодження співпраці між органами Пенсійного фонду України в Луганській області та Державною міграційною службою України у Луганській області

background Layer 1