Пропустити навігацію

Дотримання платниками норм законодавства про оплату праці в частині мінімальної заробітної плати обговорили в Лисичанську

Спеціалісти головного управління Фонду області провели засідання «круглого столу» на тему: «Легалізація трудових відносин, детінізація ринку праці» за участю начальника відділу державного нагляду дотримання законодавства соціального страхування Управління з питань праці Головного управління Держпраці у Луганській області та головного державного ревізор – інспектора Головного управління Державної податкової служби у Луганській області. На захід також були запрошені фізичні особи – підприємці.

Серед основних питань, розглянутих на засіданні «круглого столу», яке відбулося в управлінні Пенсійного фонду України в м. Лисичанську – дотримання платниками норм законодавства про оплату праці в частині мінімальної заробітної плати, дотримання вимог частини 5 статті 8 Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», активізація інформаційно-роз`яснювальної роботи з легалізації зайнятості населення та детінізації заробітної плати.

Учасники заходу вирішили посилити контроль за дотриманням мінімальних гарантій в оплаті праці суб’єктами господарювання та активніше займатися ліквідацією «тіньової» зайнятості шляхом об’єднання зусиль всіх сторін соціального партнерства.

1 50 1024x847 - Дотримання платниками норм законодавства про оплату праці в частині мінімальної заробітної плати обговорили в Лисичанську

background Layer 1