Пропустити навігацію

Зустрічі в трудових колективах та за місцем проживання у Троїцькому і Білокуракинському районах

28 січня пенсійники Білокуракинського об’єднаного управління провели низку інформаційно-роз’яснювальних заходів та кілька зустрічей за місцем проживання пенсіонерів у Троїцькому та Білокуракинському районах.

Зокрема відбулися чотири зустрічі в трудових колективах Білокуракинського «Райавтодору», приватного сільськогосподарського підприємства «Дніпро» та фермерських господарств «Кохана» і «Отрадне». Фахівці розповіли про новації в пенсійному законодавстві, важливість легального працевлаштування та новітні сервіси вебпорталу Пенсійного фонду України.

Також здійснено відвідування на дому трьох пенсіонерів з обмеженими фізичними можливостями. Їм надана допомога в заповненні заяв щодо перерахунку надбавки за особливі заслуги перед Україною.

1 51 1024x815 - Зустрічі в трудових колективах та за місцем проживання у Троїцькому і Білокуракинському районах2 31 768x1024 - Зустрічі в трудових колективах та за місцем проживання у Троїцькому і Білокуракинському районах3 16 1024x666 - Зустрічі в трудових колективах та за місцем проживання у Троїцькому і Білокуракинському районах4 6 1024x685 - Зустрічі в трудових колективах та за місцем проживання у Троїцькому і Білокуракинському районах

background Layer 1