Пропустити навігацію

Майбутнє учням Старобільського професійного ліцею не байдуже вже зараз

Роз’яснення щодо набуття страхового стажу для отримання права на пенсію – одне із пріоритетних завдань Пенсійного фонду України. Особлива увага приділяється підростаючому поколінню, зокрема учнівській та студентській молоді. Ось тому спеціалісти Старобільського об’єднаного управління і провели чергову зустріч з вихованцями Старобільського професійного ліцею. Організатори заходу наголосили присутнім на важливості легальної зайнятості та відповідальності молоді перед своїм майбутнім.

Фахівці Фонду розповіли учням, що кожен громадянин, який влаштовується на роботу, повинен пам’ятати: отримання заробітної плати в «конверті» сьогодні, позбавляє його в майбутньому соціального захисту у разі безробіття, тимчасової втрати працездатності, нещасного випадку на виробництві, захисту від незаконного звільнення, права на відпустки. Для забезпечення свого завтра найманий працівник повинен вимагати від роботодавця офіційного оформлення трудових відносин.

Учні подякували своїм гостям за інформування про таку важливу тему сьогодення, а численні запитання засвідчили, що майбутнє їм не байдуже вже зараз.

1 54 1024x510 - Майбутнє учням Старобільського професійного ліцею не байдуже вже зараз2 32 1024x768 - Майбутнє учням Старобільського професійного ліцею не байдуже вже зараз

background Layer 1