Пропустити навігацію

Легалізація заробітної плати стала темою зустрічей з підприємцями Рубіжного і Кремінної

Днями головний спеціаліст відділу забезпечення наповнення бюджету №2 Римма Тюрінова разом з представниками Головного управління Держпраці у Луганській області провела зустріч з фізичними особами – підприємцями  на території ринку міста Рубіжного, а фахівець Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Ольга Козачок спільно з представниками Головного управління Держпраці та Кремінського міського центру зайнятості зустрілась з суб`єктами підприємницької діяльності  на центральному ринку міста Кремінної.

В ході цих заходів фахівці пенсійної служби провели роз’яснювальну роботу стосовно переваг легальної зайнятості населення. Вони повідомили, що з 1 січня поточного року необхідний страховий стаж для призначення пенсії при досягненні пенсійного віку становить 27 років, розмір мінімальної зарплати – 4723 грн., сплата єдиного соціального внеску з мінімальної зарплати – 1039,06 грн. 

Лише оформлена згідно з законодавством праця дає змогу заробити страховий стаж, і лише легальна заробітна плата вплине на розрахунок майбутньої пенсії.

31 учасник двох заходів також був проінформований про можливості вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

1 55 1024x768 - Легалізація заробітної плати стала темою зустрічей з підприємцями  Рубіжного і Кремінної3 20 1024x626 - Легалізація заробітної плати стала темою зустрічей з підприємцями  Рубіжного і Кремінної2 35 1024x502 - Легалізація заробітної плати стала темою зустрічей з підприємцями  Рубіжного і Кремінної

background Layer 1