Пропустити навігацію

Лекція для безробітних та зустрічі з громадянами відбулися на Біловодщині

29 січня начальник Біловодського відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Юлія Рогозян разом з головним спеціалістом відділу забезпечення наповнення бюджету №3 обласного Фонду Яною Берко провели семінар для 19 мешканців району, які перебувають на обліку в Біловодському районному центрі зайнятості. Присутні цікавилися новаціями пенсійного законодавства, зокрема правом виходу на пенсію за віком, особливостями врахування страхового стажу та переліком необхідних документів для його підтвердження. Також фахівці розповіли про нові онлайн сервіси Пенсійного фонду України.

Заступник начальника Біловодського відділу обслуговування громадян Тетяна Панченко провела зустріч з населенням за місцем проживання та зустріч з трудовим колективом фермерського господарства в селі Євсуг Біловодського району. При спілкуванні з місцевими жителями піднімались питання стосовно перерахунків пенсії, визначення права на призначення пенсії, легальної трудової діяльності та переваг реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду України.

1 56 1024x575 - Лекція для безробітних та зустрічі з громадянами відбулися на Біловодщині2 33 768x1024 - Лекція для безробітних та зустрічі з громадянами відбулися на Біловодщині3 18 768x1024 - Лекція для безробітних та зустрічі з громадянами відбулися на Біловодщині

 

background Layer 1