Пропустити навігацію

Флешмоб на тему легальності заробітної плати та на підтримку користувачів вебпорталу Пенсійного фонду України провели у Старобільську

«Ми за детінізацію доходів» та «Реєструйся на вебпорталі Пенсійного фонду України» – під такими гаслами фахівці Старобільського об’єднаного управління провели флешмоб на підтримку легалізації заробітної плати та закликали активно використовувати зручну можливість отримання електронних послуг через вебпортал Пенсійного фонду України. Захід відбувся в продуктовому магазині «Вежа 2», розташованому в житловому масиві на кварталі Дружби.

Також спеціалісти пенсійної служби проводили роз’яснювальну роботу серед пересічних громадян щодо виявлення «тіньової» зайнятості та легалізації доходів працюючого населення та реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду України, про залежність страхового стажу від сплати внесків.

Серед працівників та відвідувачів магазину було розповсюджено 30 буклетів стосовно легалізації заробітної плати, реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду України та інших пенсійних питань.

1 57 1024x768 - Флешмоб на тему легальності заробітної плати та на підтримку користувачів вебпорталу Пенсійного фонду України провели у Старобільську2 34 1024x768 - Флешмоб на тему легальності заробітної плати та на підтримку користувачів вебпорталу Пенсійного фонду України провели у Старобільську3 19 1024x768 - Флешмоб на тему легальності заробітної плати та на підтримку користувачів вебпорталу Пенсійного фонду України провели у Старобільську

background Layer 1