Пропустити навігацію

У Петропавлівці відкрили віддалене робоче місце, провели виїзний прийом та зустрічі з населенням

Напередодні начальник управління Пенсійного фонду України в Станично-Луганському районі Сергій Ганноченко провів виїзний прийом в Петропавлівській громаді.

Очільник управління підписав угоду про співробітництво й організацію взаємовідносин між Петропавлівською селищною радою  та управлінням Фонду. Вона проголошує забезпечення доступності пенсійних послуг, впровадження обслуговування громадян на рівні територіальних громад та організації ефективного прийому осіб, які звертаються до органів Пенсійного фонду України, забезпечення якісного в доступного обслуговування громадян.

Результатом співробітництва стало відкриття віддаленого робочого місця у Петропавлівській селищній раді. Прийом  громадян на ньому буде проводитися з 9.00 до 14.00 третьої середи кожного  місяця. Це дасть змогу мешканцям громади вирішувати питання пенсійного забезпечення, не виїжджаючи за межі селища.

Начальник управління Фонду провів виїзний прийом у приміщенні Петропавлівської селищної ради, на якому були розглянуті питання призначення і перерахунку пенсій, переведення пенсійних виплат за новим місцем проживання та їх поновлення внутрішньо переміщеним особам, оформлення електронних пенсійних посвідчень тощо.

Громадяни, які побували на прийомі, отримали не тільки кваліфіковані відповіді на свої запитання, а й практичну допомогу та необхідні інформаційні матеріали.

Того ж дня Сергій Ганноченко зустрівся і з жителями Петропавлівки та розповів їм про основні напрямки реформування пенсійної системи, роз’яснив засади  пенсійного забезпечення, наголосив на важливості легальної зайнятості.

На зустрічах з представниками трудових колективів Петропавлівських загальноосвітніх шкіл №1 і №2» та  майбутніми їх випускниками мова йшла про  переваги електронних сервісів Пенсійного фонду та  функціональні можливості дистанційного доступу до електронних сервісів вебпорталу Пенсійного фонду України.

1 62 - У Петропавлівці відкрили віддалене робоче місце, провели виїзний прийом та зустрічі з населенням2 37 1024x521 - У Петропавлівці відкрили віддалене робоче місце, провели виїзний прийом та зустрічі з населенням3 21 1024x768 - У Петропавлівці відкрили віддалене робоче місце, провели виїзний прийом та зустрічі з населенням

background Layer 1