Пропустити навігацію

«Нелегальна зарплата – втрачена пенсія!» – попередили найманих працівників у Лисичанську

29 і 30 січня у м. Лисичанськ спеціалісти відділу забезпечення наповнення бюджету №2 фінансово-економічного управління Головного управління Фонду області та Головного управління Держпраці у Луганській області провели зустріч в трудових колективах ПП Копанева і кафе «Анастасія».

В їх ході були висвітлені питання легалізації трудових відносин між роботодавцями та найманими працівниками, залежності майбутньої пенсії від страхового стажу та повноти сплати страхових внесків. Особливу увагу спеціалісти звернули на залежність розміру майбутньої пенсії від тривалості страхового стажу та розміру заробітної плати. Вони наголосили на тому, що заробітна плата у «конверті» це не тільки робота без соціальних гарантій, а й майбутнє без пенсії.

Також розповіли про те що, роботодавець несе фінансову та адміністративну відповідальність за порушення норм  законодавства про працю.

Присутнім на заходах були надані відповіді на всі запитання, які їх цікавили, та роздані тематичні буклети.

1 63 1024x913 - «Нелегальна зарплата – втрачена пенсія!» –  попередили найманих працівників у Лисичанську2 38 1024x768 - «Нелегальна зарплата – втрачена пенсія!» –  попередили найманих працівників у Лисичанську

background Layer 1