Пропустити навігацію

Підприємцям Марківки про легалізацію зайнятості в Україні

Спеціалісти Головного управління Фонду області – заступник начальника відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів №3 управління інформаційних систем та електронних реєстрів Ігор Рак і головний спеціаліст відділу забезпечення наповнення бюджету №3 фінансово-економічного управління Олена Брюховецька – взяли участь у інформаційному семінарі з фізичними особами – підприємцями на тему «Легалізація зайнятості в Україні».  Захід відбувся в приміщенні Марківського районного Центру зайнятості.

Фахівці Головного управління Фонду області висвітлили питання легалізації заробітної плати, щодо неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин, реєстрації на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України та користування послугами, запровадження та використання електронної трудової книжки, а також заповнення і подання  річного звіту про суми нарахованого доходу застрахованих осіб.

Усім 22 учасникам семінару були роздані буклети та листівки щодо популяризації послуг Пенсійного фонду України.

1 64 - Підприємцям Марківки про легалізацію зайнятості в Україні2 40 - Підприємцям Марківки про легалізацію зайнятості в Україні3 23 1024x768 - Підприємцям Марківки про легалізацію зайнятості в Україні

background Layer 1