Пропустити навігацію

«Легальна праця – соціальний захист кожного» – такий лейтмотив мала зустріч з кремінськими роботодавцями

1 300x225 - «Легальна праця – соціальний захист кожного» – такий лейтмотив мала зустріч з кремінськими роботодавцямиФахівець Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Ольга Козачок разом з  представниками Головного управління Держпраці та Кремінського районного центру зайнятості взяла участь у семінарі з питань легалізації зайнятості населення, що відбувся у  центрі зайнятості району. На нього були запрошені суб’єкти підприємницької діяльності та представники підприємств міста загальною кількістю 21 особа.

В ході зустрічі спеціаліст Фонду області провела роз’яснювальну роботу щодо порушення трудового законодавства юридичними та фізичними особами – підприємцями, які використовують найману працю.

Зокрема повідомила, що з 1 січня поточного року необхідний страховий стаж для призначення пенсії при досягненні пенсійного віку становить 27 років, і буде збільшуватися з кожним роком до 35 років у 2028 році, тому кожному громадянину треба відповідально ставитися до свого майбутнього.

Присутні були проінформовані також про можливості та переваги вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України та отримали тематичні буклети.

background Layer 1