Пропустити навігацію

На Луганщині реалізують проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), націлений на поліпшення організаційної продуктивності та якості надання пенсійних послуг

Вчора, 3 лютого, начальник головного управління Фонду області Ольга Шарунова провела зустріч у форматі «круглого столу» з міжнародним та локальним консультантами проекту «Демократичне врядування у Східній Україні» Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Вахтангом Горделадзе й Оленою Ніжельською.

З осені минулого року проект «Демократичне врядування у Східній Україні» реалізує ініціативу, спрямовану на поліпшенні організаційної продуктивності та якості надання пенсійних послуг в Донецькій і Луганській областях. В найближчій час активності проекту будуть сфокусовані на покращенні процесів надання послуг, оптимізації функцій прийому громадян та збільшенню рівня задоволеності отримувачів пенсійних послуг в управлінні Пенсійного фонду України в Станично-Луганському районі. На даному етапі назріла нагальна необхідність у проведенні дводенного тренінгу зі спеціалістами як цього, так і Головного управління з питань підвищення організаційної ефективності та якості надання послуг, у тому числі щодо ключових принципів підвищення організаційної ефективності, організаційного стратегічного планування, моніторингу та оцінки, принципів аналізу бізнес-процесів заради оптимізації процесів надання послуг. В ході перемовин була досягнута домовленість провести цей захід вже найближчими вихідними.

 Міжнародний консультант Вахтанг Горделадзе подякував Ользі Шаруновій за плідне співробітництво, зацікавленість проектом і оперативне вирішення питань, що виникають під час його втілення.

1 3 1024x736 - На Луганщині реалізують проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), націлений на поліпшення організаційної продуктивності та якості надання пенсійних послуг

background Layer 1