Пропустити навігацію

Консультативна допомога на віддаленому робочому місці мешканцям Містківської громади

11 лютого представники Сватівського відділу обслуговування громадян Білокуракинського об’єднаного управління Фонду Олена Ткаченко та Олена Кисельова на віддаленому робочому місці в с. Містки надали відвідувачам консультативну допомогу, видали довідки про доходи, зареєстрували бажаючих на вебпорталі Пенсійного фонду України та здійснили правову оцінку документів для призначення пенсійних виплат.

Після прийому громадян фахівці Пенсійного фонду провели зустріч в трудовому колективі селянського фермерського господарства «Прогрес», на якій розповіли про важливість легалізації трудових відносин, наслідки недотримання трудового законодавства, надали відповіді на запитання щодо порядку призначення та перерахунку пенсій.

З метою привернення уваги до проблеми офіційних відносин з роботодавцями був проведений флешмоб на відповідну тематику.

1 18 1024x711 - Консультативна допомога на віддаленому робочому місці мешканцям Містківської громади2 8 1024x768 - Консультативна допомога на віддаленому робочому місці мешканцям Містківської громади3 3 1024x912 - Консультативна допомога на віддаленому робочому місці мешканцям Містківської громади4 2 1024x768 - Консультативна допомога на віддаленому робочому місці мешканцям Містківської громади

background Layer 1