Пропустити навігацію

Фахівці Марківського об’єднаного управління провели виїзний день в селі Кризьке

12 лютого фахівці Марківського об’єднаного управління провели виїзний день в селі Кризьке.

Під час виїзного прийому, зустрічей з населенням та трудовими колективами Марківської селищної ради в селах Кризьке та Сичівка, Кризької загальноосвітньої школи громадяни отримали вичерпні відповіді на запитання щодо порядку призначення пенсії за віком, визначення її розміру в залежності від страхового стажу, перерахунку пенсійних виплат в поточному році тощо. Разом з цим фахівці провели анкетування для вивчення громадської думки про роботу управління.

З метою більшої обізнаності жителів району з питань пенсійного законодавства та отримання сучасних послуг у будь-який зручний для кожного час пенсійники поінформували присутніх про електронні послуги, які можна отримати через вебпортал Пенсійного фонду України.

Закінчилися зустрічі флешмобом під гаслом ««Е-пенсія» – признач пенсію в «один дотик»».

1 20 1024x716 - Фахівці Марківського об’єднаного управління провели виїзний день в селі Кризьке2 9 1024x617 - Фахівці Марківського об’єднаного управління провели виїзний день в селі Кризьке3 5 1024x768 - Фахівці Марківського об’єднаного управління провели виїзний день в селі Кризьке

background Layer 1