Пропустити навігацію

Відбувся прямий телефонний зв’язок з мешканцями Сєвєродонецька

В управлінні Пенсійного фонду України в м. Сєвєродонецьку пройшли прямі телефонні «гарячі лінії», на які могли звернутися громадяни за пенсійними роз’ясненнями. Вичерпні відповіді на питання отримали 19 осіб.

Начальник управління Яна Назарова детально пояснила додзвонювачам яким категоріям громадян буде проведено перерахунок та, відповідно, підвищено розмір пенсійних виплат. Два пенсіонери звернулися з питанням виплати пенсій внутрішньо переміщеним особам. Вони  отримали роз’яснення щодо оформлення електронного пенсійного посвідчення.

Начальник відділу по роботі з персоналом Ірина Крайнюк та головний спеціаліст по роботі з персоналом – уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції Марина Хрипун відповідали на питання антикорупційного законодавства, запобігання корупційним та пов’язаним з корупцією правопорушенням.

1 21 1024x847 - Відбувся прямий телефонний зв’язок з мешканцями Сєвєродонецька2 10 1024x768 - Відбувся прямий телефонний зв’язок з мешканцями Сєвєродонецька3 6 1024x768 - Відбувся прямий телефонний зв’язок з мешканцями Сєвєродонецька

background Layer 1