Пропустити навігацію

Проведено виїзний прийом мешканців міста Рубіжне

12 лютого заступник начальника Рубіжанського об’єднаного управління Ірина Заховаєва та спеціаліст відділу обслуговування громадян Марина Миронець провели виїзний прийом мешканців м. Рубіжного.

Спеціалісти Фонду надали індивідуальні консультації містянам, які цікавилися питаннями призначення та перерахунку пенсій, їх мінімальним розміром та індексацією, переліком документів, необхідних для призначення пенсійних виплат, виконанням рішень суду тощо.

Під час спілкування з громадянами, які завітали на прийом,  спеціалісти ознайомили їх з електронними послугами Пенсійного фонду України, які дозволяють своєчасно і без відвідування управління отримати необхідні відомості. Особливу увагу приділили питанню отримання довідки з QR-кодом за допомогою кваліфікованого електронного підпису. Також фахівці запропонували рубіжанам скористатися можливістю розрахувати свою майбутню пенсію за допомогою «Пенсійного калькулятора» тощо.

Для вивчення громадської думки про роботу управління фахівці провели анкетування відвідувачів та роздали їм буклети з пенсійної тематики.

Бажаючі заповнили заяви для реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду України.

2 11 1024x618 - Проведено виїзний прийом мешканців міста Рубіжне

background Layer 1