Пропустити навігацію

З підприємцями у Попасній обговорили питання щодо сплати боргів по єдиному соціальному внеску та переваги легальної зайнятості

2 13 300x189 - З  підприємцями у Попасній обговорили питання щодо сплати боргів по єдиному соціальному внеску та переваги легальної зайнятостіНачальник відділу обслуговування громадян Тетяна Васюкова разом із заступником начальника відділу забезпечення наповнення бюджету №2 Головного управління Фонду області Ольгою  Ландік провела в Державній податковій службі засідання «круглого столу» з фізичними особами – підприємцями щодо сплати боргів по єдиному соціальному внеску. Під час заходу з потенційними роботодавцями також обговорювалася низка актуальних питань. Насамперед, переваги легальної зайнятості. Наголошувалося, що в результаті проведення пенсійної реформи зростає залежність розміру пенсії від страхового стажу та заробітної плати, з якої сплачені внески до Пенсійного фонду. Внаслідок цього, дотримання норм законодавства про зайнятість і правильне відображення сум сплачених внесків в Реєстрі застрахованих осіб не тільки відіграють ключову роль в набутті кожним громадянином права на пенсію, а й визначають її розмір.

Наприкінці зустрічі фахівці управління Фонду надали відповіді на численні запитання присутніх та рекомендували їм долучитися до користувачів електронних послуг вебпорталу Пенсійного фонду України для отримання необхідної інформації в дистанційному режимі, зокрема налаштування сервісу СМС-інформування.

background Layer 1