Пропустити навігацію

Роз’яснення основних положень пенсійного законодавства провели фахівці Рубіжанського об’єднаного управління

1 23 300x190 - Роз’яснення основних положень пенсійного законодавства провели фахівці Рубіжанського об’єднаного управління2 14 300x208 - Роз’яснення основних положень пенсійного законодавства провели фахівці Рубіжанського об’єднаного управлінняЗ метою інформування мешканців міста Рубіжне про основні аспекти пенсійного законодавства фахівці Рубіжанського об’єднаного управління провели ряд заходів, використовуючи різноманітні форми роз’яснювальної роботи.

Так, начальник фінансово-економічного відділу – головний бухгалтер  Рубіжанського об’єднаного управління Марина Ткаліч провела чергове засідання комісії з питань погашення заборгованості до Пенсійного фонду України та зі сплати єдиного соціального внеску у м. Рубіжне. По кожному з підприємців-боржників, яких запросили на захід, було розглянуто причини виникнення заборгованості та шляхи її погашення.

Про офіційне працевлаштування і легалізацію заробітної плати  йшла мова на зустрічі з особами, які перебувають на обліку в Рубіжанському міському центрі зайнятості, яку ініціювала начальник відділу по роботі з персоналом Світлана Крохмальова.

А спеціалісти відділу обслуговування громадян провели зустрічі з населенням. В ході спілкування вони роз’яснили застосування пенсійного законодавства до осіб з інвалідністю та мало мобільних груп населення.

Учасників всіх заходів проінформували про новітні електронні послуги. Їм пропонували зареєструватися на вебпорталі Пенсійного фонду України та заповнити заяву про підключення СМС-інформування.

Присутнім також були роздані буклети про переваги легальної зайнятості та сучасні сервіси Пенсійного фонду України.

background Layer 1