Пропустити навігацію

Виїзний прийом у Біловодському районі та зустріч з трудовим колективом у Міловому

1 24 300x187 - Виїзний прийом у Біловодському районі та зустріч з трудовим колективом у Міловому  3 7 300x179 - Виїзний прийом у Біловодському районі та зустріч з трудовим колективом у МіловомуСпеціалісти Біловодського відділу обслуговування громадян, начальник  відділу Ірина Безменнікова та її заступник Тетяна Панченко здійснили виїзний прийом для жителів села Євсуг Біловодського району та провели зустріч з населенням за місцем проживання.

Мешканців села, які звернулися на прийом, цікавили питання розрахунку стажу при призначенні пенсії, перерахунків пенсійних виплат порядку визнання права на пенсію по втраті годувальника.

Фахівці управління надали відповіді на поставлені питання та розповіли відвідувачам про можливості призначення пенсії в «один дотик» й інші новітні сервіси вебпорталу Пенсійного фонду України, про реєстрацію на ньому для отримання оперативних даних про власний страховий стаж та заробіток.

А днями в смт. Мілове заступник начальника Біловодського об’єднаного управління Тетяна Плясуля та спеціаліст Міловського центру зайнятості Олена Коваленко провели зустріч з трудовим колективом Міловської районної державної адміністрації. Фахівці надали 28 присутнім роз’яснення щодо віку виходу на пенсію при наявності необхідного страхового стажу, поділилися інформацією про те, як дізнатися про особистий страховий стаж, розповіли про механізм реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду України та інше.

background Layer 1