Пропустити навігацію

Інформаційні заходи у Попаснянському районі

1 25 216x300 - Інформаційні заходи у Попаснянському районі  Для обізнаності населення з пенсійних питань фахівці управління Пенсійного Фонду в Попаснянському районі минулого тижня провели низку інформаційних заходів, зокрема відвідування на дому людей похилого віку, виїзні прийоми на віддалені робочі місця, лекцію для безробітних в Попаснянському районному центрі зайнятості та нараду в райдержадміністрації.

Під час виїзних прийомів у м. Золоте та зустрічі з населенням надано роз’яснення щодо останніх змін у пенсійному законодавстві та проведення перерахунку пенсії працюючим пенсіонерам. Особливу увагу було приділено громадянам похилого віку й інвалідам, які за станом здоров’я не в змозі прибути до райцентру.

3 8 300x179 - Інформаційні заходи у Попаснянському районіНачальник відділу обслуговування громадян Тетяна Васюкова разом з заступником начальника відділу забезпечення наповнення бюджету №2 головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області  Ольгою  Ландік провела лекцію для безробітних у Попаснянському районному центрі зайнятості. Фахівці пенсійної служби роз’яснили  важливість наявності необхідного страхового стажу для призначення пенсії. Вони розповіли учасникам заходу про зарахування страхового стажу на підставі трудових книжок, довідок, що підтверджують стаж роботи, та даних персоніфікованого обліку.

background Layer 1