Пропустити навігацію

Виїзний прийом громадян у м. Лисичанську

3 10 300x253 - Виїзний прийом громадян у м. Лисичанську19 лютого заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Тетяна Нікітіна провела виїзний прийом громадян у м. Лисичанську. Нагодою отримати кваліфіковані відповіді безпосередньо від фахівця пенсійної служби Луганщини на питання, які їх турбують, скористалися сім місцевих жителів.

Люди зверталися за роз’ясненням змін пенсійного законодавства, внесених останнім часом, механізму перерахунків пенсійних виплат та особливостей виходу на пенсію у поточному році. Внутрішньо переміщених осіб хвилювало погашення заборгованості з пенсійних виплат та виплата допомоги на поховання.

Під час спілкування віч-на-віч з мешканцям Лисичанська посадовиця пропонувала їм ставати активними користувачами вебпорталу електронних послуг Пенсійного Фонду України. Адже попередньо зареєструвавшись у його базі даних, пенсіонери зможуть регулярно отримувати необхідні відомості з власної пенсійної справи. Уся індивідуальна інформація, зокрема і персональні дані, що містяться в Держреєстрі, є конфіденційною і не підлягає розголошенню.

background Layer 1