Пропустити навігацію

Комунікаційні заходи у Біловодському та Міловському районах

Сьогодні, 20 лютого, перший заступник начальника управління Віталій Діденко протягом 2-х годин відповідав на дзвінки з пенсійних питань жителів Біловодського району та внутрішньо переміщених осіб. Цього разу на пряму телефонну «гарячу лінії» звернулося 13 осіб. Пенсіонерів цікавили перерахунки пенсій з 01 січня поточного року, способи отримання пенсійних виплат через установи банків, строки виходу на пенсію та підрахунок трудового стажу, а внутрішньо переміщених осіб – виплата заборгованості за минулі періоди.

Заступник начальника Біловодського об’єднаного управління Тетяна Плясуля провела зустріч з безробітними, які перебувають на обліку в Міловському районному центрі зайнятості. Фахівець розповіла про необхідність офіційного працевлаштування, умови проведення доплати до мінімального страхового внеску для зарахування повного місяця роботи у страховий стаж, а також ознайомила з переліком необхідних документів для його підтвердження. Особливу увагу було приділено новим онлайн сервісам Пенсійного фонду України. Заходом були охоплені 15 осіб.

А начальник Біловодського відділу обслуговування громадян Ірина Безменнікова здійснила виїзний прийом до мешканців села Новолимарівка Біловодського району, де відповіла на запитання стосовно перерахунків пенсії, розповіла про новітні сервіси Пенсійного фонду України, можливості призначення пенсії в «один дотик» та реєстрації на вебпорталі електронних послуг Фонду.

1 31 1024x639 - Комунікаційні заходи у Біловодському та Міловському районах

2 19 1024x691 - Комунікаційні заходи у Біловодському та Міловському районах

3 11 986x1024 - Комунікаційні заходи у Біловодському та Міловському районах

background Layer 1