Пропустити навігацію

Прийом громадян безпосередньо у сільській громаді

1 34 300x171 - Прийом громадян безпосередньо у сільській громаді19 лютого в приміщенні Кудряшівської сільської ради Кремінського району перший заступник начальника Рубіжанського об’єднаного управління Лариса Лисенко і головний спеціаліст Кремінського відділу обслуговування громадян Валентина Пантюхова провели виїзний прийом громадян, на який звернулося 15 пенсіонерів та застрахованих осіб.

Під час проведення заходу мешканцям громади були надані відповіді на всі поставлені запитання, які стосувалися проведення перерахунків пенсії, переходу з одного її виду на інший, подовження пенсійної виплати по інвалідності, оформлення пенсійного посвідчення тощо. Для проведення інвентаризації пенсійних справ місцеві пенсіонери отримали можливість надати документи безпосередньо у громаді, без відвідування територіального управління.

Представник Фонду зауважила, що для отримання роз’яснень і консультацій сьогодні не обов’язково звертатися особисто до відділу обслуговування. Для цього можна скористатися інформацією, яка розміщена на вебпорталі електронних послуг Фонду. Всі громадяни виявили бажання зареєструватися на ньому та написали відповідні заяви.

Присутнім на прийомі були роздані інформаційні буклети.

background Layer 1