Пропустити навігацію

Керівництво Фонду області в телефонному режимі спілкувалося з мешканцями Луганщини

З метою надання дистанційних консультаційних послуг громадянам області керівники головного управління Пенсійного фонду Луганщини цього тижня провели прямі телефонні «гарячі лінії». Чотири дні поспіль з 10.00 до 12.00 вони перебували на зв’язку та активно спілкувалися з додзвонювачами.

Що цікавило людей? Внутрішньо переміщених осіб – погашення заборгованості з пенсійних виплат та порядок поновлення пенсії, учасника АТО – право дострокового виходу на пенсію за віком, пенсіонерів – перерахунки пенсії у 2020 році та умови переходу з одного її виду на інший.

Додзвонювачі не тільки отримали кваліфіковані роз’яснення, а й багато корисної інформації. Кожному з них керівники Фонду області детально розповідали про новітні сервіси вебпорталу Пенсійного фонду України та пропонували зареєструватися на ньому, аби мати постійний доступ до власної пенсійної справи і завжди бути в курсі всіх змін у пенсійному забезпеченні.

SHarunova gor lynyya VYSHYVANKA 1024x774 - Керівництво Фонду області в телефонному режимі спілкувалося з мешканцями Луганщини

Baranov 1024x768 - Керівництво Фонду області в телефонному режимі спілкувалося з мешканцями Луганщини

Nykytyna gor lynyya - Керівництво Фонду області в телефонному режимі спілкувалося з мешканцями Луганщини

 

background Layer 1