Пропустити навігацію

Виїзний день у с. Риб’янцеве провели пенсійники Марківського об’єднаного управління

Фахівці Марківського об’єднаного управління та головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області провели виїзний день в с. Риб’янцеве Новопсковського району.

Під час виїзного прийому першого заступника начальника управління мешканці села отримали вичерпні відповіді на запитання щодо перерахунку пенсій в поточному році, про порядок обчислення коефіцієнта стажу та заробітної плати при призначенні пенсії, переваги пенсійних виплат через банківські установи, можливість та порядок виготовлення електронного пенсійного посвідчення тощо.

Цього ж дня відбулися зустрічі з трудовими колективами фізичних осіб – підприємців і Риб’янцівської сільської ради, педагогами й учнями Риб’янцівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. Новопсковської районної ради, під час яких працівники та школярі отримали роз’яснення щодо важливості легальної зайнятості, сплати єдиного внеску у розмірі не нижче мінімального та наслідків у разі порушення трудового законодавства, про зручні електронні послуги, які можна отримати через вебпортал Пенсійного фонду України та за допомогою смс-інформування.

По закінченні заходів фахівці управлінь провели флешмоби під гаслами «Молодь за легальну зайнятість» та «Легальна зайнятість – запорука майбутнього».

Вищезазначеними заходами було охоплено близько сімдесяти осіб.

1 38 1024x768 - Виїзний день у с. Риб’янцеве провели пенсійники Марківського об’єднаного управління

2 23 1024x573 - Виїзний день у с. Риб’янцеве провели пенсійники Марківського об’єднаного управління

3 12 1024x620 - Виїзний день у с. Риб’янцеве провели пенсійники Марківського об’єднаного управління

4 3 1024x554 - Виїзний день у с. Риб’янцеве провели пенсійники Марківського об’єднаного управління

background Layer 1