Пропустити навігацію

Інформаційні заходи в Біловодському об’єднаному управлінні

2 24 142x300 - Інформаційні заходи в Біловодському об’єднаному управлінніНачальник Біловодського об’єднаного управління Ольга Шуліка провела пряму телефонну «гарячу лінію» для громадян.

За дві години роботи за роз’ясненнями і консультаціями до неї звернулися 19 осіб. Питання, які їх цікавили, стосувалися підвищення пенсій у поточному році, поновлення пенсійних виплат та заборгованості за минулі періоди внутрішньо переміщеним особам, роз’яснення пенсійного законодавства, зокрема умов виходу на пенсію за віком.

На всі поставлені запитання були надані ґрунтовні відповіді.

Головний спеціаліст Біловодського відділу обслуговування громадян Ксенія Старікова провела «День Пенсійного фонду», де розповіла про нову модель звернення за призначенням та перерахунком пенсії через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України. Вона передбачає можливості подання документів для призначення пенсії дистанційно в електронному вигляді та економію часу громадянина. Заходом було охоплено 13 осіб, яким роздали інформаційні буклети.

Заступник начальника управління Тетяна Плясуля виступила на засіданні клубу «Ветеран» смт. Мілового, де зібралися ветерани для вшанування ювілярів. Фахівець розповіла присутнім про роботу Пенсійного фонду в сфері новітніх технологій, зокрема про перерахунок пенсії в «один дотик» та ретроконверсію. Відповіла на запитання щодо збільшення пенсій відповідно до збільшення мінімальної зароботної плати, встановлення надбавок за догляд за 80-річними громадянами та багато іншого. У заході взяли участь 28 осіб.

Днями відбувся і виїзний прийом у с. Великоцьку Міловського району за участю головного спеціаліста Міловського відділу обслуговування громадян Євгенія Коробки, на який звернулися 12 мешканців села.

Були розглянуті питання щодо перерахунку пенсії згідно з Законом України «За особливі заслуги», перехід на пенсію померлого чоловіка (дружини), оформлення електронного пенсійного посвідчення, переваги реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду України.

1 2 1 1024x534 - Інформаційні заходи в Біловодському об’єднаному управлінні

 

3 13 1024x636 - Інформаційні заходи в Біловодському об’єднаному управлінні

 

background Layer 1