Пропустити навігацію

Пенсійники Луганщини провели на Новопсковщині вікторину, лекцію й флешмоб з учнями

Днями головний спеціаліст відділу забезпечення наповнення бюджету №3 фінансово-економічного управління головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Олена Вакуленко і головний спеціаліст відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Марківського об’єднаного управління Тетяна Потапенко провели вікторину з учнями Риб’янцівського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів Новопсковської районної ради на тему: «Легалізація зайнятості – основа стабільного майбутнього!».

За допомогою тестування було отримано узагальнену оцінку обізнаності школярів з питань трудового законодавства та законодавства з оплати праці. Перше місце посів одинадцятикласник Михайло Арданов. Йому і вручено диплом переможця.

Під час підрахунку балів Олена Вакуленко провела лекцію про негативні наслідки отримання заробітної плати в «конверті», проблему використання праці неповнолітніх осіб, залежність страхового стажу від сплати внесків, а також відповідальність роботодавців за допуск найманих працівників до роботи без належного оформлення.

В доповнення до викладеного, Тетяна Потапенко розповіла присутнім про переваги вебпорталу Пенсійного фонду України в частині перевірки даних про себе щодо тривалості страхового стажу, сум нарахованої заробітної плати та сплачених страхових внесків.

Наприкінці заходу з учнями було проведено флешмоб «Молодь за легальну зайнятість» поблизу Риб’янцівської сільської ради (вул. Миру) та розповсюджено  інформаційні брошури на відповідну тематику.

2 25 1024x768 - Пенсійники Луганщини провели на Новопсковщині вікторину, лекцію й флешмоб з учнями

3 14 1024x907 - Пенсійники Луганщини провели на Новопсковщині вікторину, лекцію й флешмоб з учнями

background Layer 1