Пропустити навігацію

Дбаючи про збільшення надходжень до бюджету Фонду

Днями фахівці Головного управління Фонду області Наталя Забайрачна та Дмитро Малик організували ряд заходів, спрямованих на збільшення надходжень до бюджету Фонду.

Зокрема, в населених пунктах Попівка, Павлівка та Курячівка Білокуракинського району вони провели роз’яснювальну роботу про неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин з п’ятьма суб’єктами господарювання, що провадять діяльність у сфері торгівлі.

Фахівці пенсійної служби попередили роботодавців про розміри нових штрафів в 2020 році за порушення норм трудового законодавства, а найманим працівникам роз’яснили про негативні наслідки заробітної плати в «конверті».

А наступного дня спеціалісти Головного управління разом з представниками Головного управління Державної податкової служби під час наради обговорили питання щодо тимчасового обмеження виїзду за кордон фізичних осіб – підприємців, що є боржниками по сплаті єдиного соціального внеску. Враховуючи, що 30 % їх систематично перетинає український кордон, наявність відповідного обмеження може стати для них не тільки справжньою «несподіванкою», а й вплинути на надходження до бюджету Фонду.

В інформаційних заходах взяли участь 16 осіб.

1 40 1024x606 - Дбаючи про збільшення надходжень до бюджету Фонду

2 26 1024x569 - Дбаючи про збільшення надходжень до бюджету Фонду

3 15 1024x892 - Дбаючи про збільшення надходжень до бюджету Фонду

background Layer 1