Пропустити навігацію

ДЕКЛАРУВАННЯ ТРИВАЄ

З початку 2020 року триває черговий етап електронного  декларування.  Відповідно до Закону України «Про запобігання корупції»  (далі Закон), особи,  уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, повинні заповнити та подати особисто на вебсайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларацію за минулий рік. 

З метою вчасного подання декларацій  суб’єктами декларування, в органах Пенсійного фонду Луганщини створено відповідні умови для доступу працівників в мережі інтернет до роз’яснювальних матеріалів, розміщених на офіційному сайті Національного агентства з питань запобігання корупції, на інформаційній сторінці вебпорталу Пенсійного фонду України та можливість переглянути інформацію у відкритих державних реєстрах.

Кожен працівник особисто ознайомлений під підпис з вимогами Закону щодо фінансового контролю.

Особам, які припинили у 2019 році діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави,  з метою повідомлення  та надання роз’яснень  щодо подання декларацій «після звільнення» надіслано 26 листів поштою, 20 листів на електронні адреси, 9 sms-повідомлень, здійснено 47 телефонних розмов.

Уповноваженими особами з питань запобігання та виявлення корупції надається особиста допомога в заповненні декларацій  суб’єктами декларування, проведено 36 семінарів, нарад в управліннях та навчання з працівниками області  за допомогою скап-зв’язку.

Станом на 27 березня до Реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, 99,9 % працівників органів Пенсійного фонду Луганщини подали  щорічні декларації за 2019 рік.

Очікується, що за період кампанії, яку в цьому році продовжено до 1 червня, до Реєстру буде подано 100% декларацій суб’єктами декларування.

background Layer 1