Пропустити навігацію

З турботою про безпеку людей

 

В умовах запровадженого карантину органи Пенсійного фонду Луганської області працюють в режимі обмеженого доступу та з застосуванням всіх засобів індивідуального і колективного захисту.

Для недопущення розповсюдження коронавірусної інфекції, збереження здоров’я та забезпечення безпеки як відвідачів, так і працівників вживаються всі доступні способи. Фахівці пенсійної служби проінформовані про профілактичні заходи, перелік яких розміщено на офіційному сайті Міністерства охорони здоров’я України (https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov). Вони знаходяться на робочих місцях в засобах індивідуального захисту – масках і рукавичках, ретельно дотримуються правил особистої гігієни. Забезпечені мийними та знешкоджувальними, антисептичними й дезінфікуючими засобами. А в управління Пенсійного фонду України в Попаснянському районі завдяки

міському голові  для запобігання захворюванню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненого коронавірусом SARS-CoV-2, 3 квітня було проведено обробку адміністративного приміщення Пенсійного фонду. Її здійснили представники громадської організації «ЗооКонтроль».  За допомогою димової гармати  препаратом «Бланідас-Актив» вони продезінфікували не лише всередині будівлі, а й довкола неї.

6 1 1024x576 - З турботою про безпеку людей

2 1 1024x576 - З турботою про безпеку людей

4 1 1024x768 - З турботою про безпеку людей

7 1 1024x768 - З турботою про безпеку людей

 

background Layer 1