Пропустити навігацію

Залишайтеся вдома – сплачуйте за комунальні послуги через Інтернет!

oplata onlajn 300x169 - Залишайтеся вдома - сплачуйте за комунальні послуги через Інтернет!Головне управління Пенсійного фонду України в Луганській області повідомляє, що 2 квітня поточного року Урядом було ухвалено нову редакцію постанови № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2». Задля безпеки життю та здоров’ю літніх людей встановлено, що особи, які досягли 60-річного віку, повинні дотримуватися режиму самоізоляції, що, зокрема, передбачає заборону на перебування у громадських місцях.

Багатьох пенсіонерів турбує питання своєчасної оплати комунальних послуг впродовж карантину. Сьогодні можливості Інтернет-мережі дозволяють дистанційно сплачувати за послуги через спеціальні сервіси, доступні для держателів платіжних карток. Якщо ж Ви є невпевненим користувачем Інтернету, деякі банки надають послугу сплати платежів за номером телефону. Достатньо тільки вказати оператору реквізити платника, отримувача, показники лічильників та період, за який Ви бажаєте здійснити платіж. Сплатити комунальні платежі можна також і через офіційний сайт АТ «Укрпошта».

Який би спосіб Ви не обрали, при здійсненні операції на підтвердження платежу Ви отримаєте квитанцію, яка дасть змогу у подальшому звірити розрахунки з підприємствами з постачання житлово-комунальних послуг.

Не варто ризикувати своїм здоров’ям та життям – залишайтеся вдома!

 

background Layer 1