Пропустити навігацію

Швидкі відповіді на питання пенсійного забезпечення можна отримати не тільки під час проведення «гарячих ліній»

За ініціативою управління Фонду в Попаснянському районі міська рада Луганської області розпочала трансляцію соціальної реклами Пенсійного фонду України на інформаційному екрані, що знаходиться на площі Миру біля будівлі райдержадміністрації. Місце розташування екрану привертає увагу жителів і гостей міста.

Найбільш актуальною соціальною рекламою на даний час є «Як зареєструватися на вебпорталі Пенсійного фонду України», «Інструкція з отримання довідок з QR-кодом від Пенсійного фонду України», «Як оформити пенсію в «один дотик», «Запровадження нових онлайн сервісів від Пенсійного фонду».

А заступник начальника управління Фонду в Попаснянському районі Олена Шаповалова провела вчора, 2 липня, пряму «гарячу лінію» з жителями району.

За дистанційними консультаціями  звернулися мешканці міст Попасної, Золотого та Гірського, селищ Нижнє і Новотошківка. Їх цікавили питання щодо перерахунку пенсії державним службовцям та працюючим пенсіонерам, первинного призначення пенсії, отримання довідки про доходи тощо.

Відповідаючи на запитання стосовно отримання довідки про доходи Олена Шаповалова зазначила, що більшість послуг нині доступні дистанційно – за допомогою онлайнсервісів Пенсійного фонду України. Це абсолютно безпечний і законний спосіб взаємодії з установою. Щоб скористатися сервісами та отримати доступ до всіх можливостей вебпорталу Фонду, необхідно зареєструватися на ньому за допомогою кваліфікованого електронного підпису.

Фахівець також проінформувала дозвонювачів про те, що невідкладні пенсійні питання можна вирішити і в управлінні особисто, однак під час відвідування необхідно дотримуватися карантинних обмежень.

На всі запитання заступник начальника управління Олена Шаповалова надала вичерпні роз’яснення.

106501887 266448847997852 2309199879240887868 o 1024x1016 - Швидкі відповіді на питання пенсійного забезпечення можна отримати не тільки під час проведення «гарячих ліній»

gariacha linia 020720 1024x871 - Швидкі відповіді на питання пенсійного забезпечення можна отримати не тільки під час проведення «гарячих ліній»

background Layer 1