Пропустити навігацію

Фахівці Біловодського об’єднаного управління роз’яснюють актуальні пенсійні питання

Днями начальник Біловодського відділу обслуговування громадян Ірина Безменнікова та її заступник Тетяна Панченко надали роз’яснення мешканцям смт. Біловодська та села Новодеркул Біловодського району. Загалом за роз’ясненнями до фахівців звернулись 22 особи.

Запитувачів цікавили питання щодо факторів, які впливають на розмір пенсійних виплат, тривалості необхідного страхового стажу для призначення пенсії за віком, перерахунку пенсії працюючому пенсіонеру та підвищення пенсії з 1 вересня поточного року.

Відвідувачі отримали кваліфіковані роз’яснення з актуальних питань пенсійного забезпечення та мали змогу за допомогою фахівців зареєструватися на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

Крім того, триває робота пенсійників по пропагуванню електронних сервісів Пенсійного фонду України. Про зручність їх використання  в рамках “Школи майбутнього пенсіонера” розповів кадровикам смт. Біловодська головний спеціаліст відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів №3 обласного Фонду Денис Мозговий. Пріоритетною темою стало обговорення нового сервісу “Електронна трудова книжка”.   

Фахівець надав практичну допомогу щодо порядку формування та подачі скан-копій трудових книжок, завдяки чому облік трудової діяльності буде вестися в електронному форматі.

2 7 - Фахівці Біловодського об’єднаного управління роз’яснюють актуальні пенсійні питання

20200909 104739 - Фахівці Біловодського об’єднаного управління роз’яснюють актуальні пенсійні питання

20200910 160416 - Фахівці Біловодського об’єднаного управління роз’яснюють актуальні пенсійні питання

background Layer 1