Пропустити навігацію

Роз’яснювальна робота пенсійників міста Сєвєродонецька

В м.Сєвєродонецьку відбулась низка телефонних «гарячих» ліній. На питання додзвонювачів відповідали: начальник управління Яна Назарова, перший заступник начальника управління Людмила Кулішова, заступник начальника управління Олена Вєтрова, начальник відділу по роботі з персоналом Ірина Крайнюк, начальник відділу з питань призначення, перерахунку та виплат пенсії Тетяна Пархоменко та юристконсульт управління Вадим Шимко.

Фахівці управління роз’яснювали додзвонювачам тонкощі пенсійного законодавства щодо механізму проведення перерахунків пенсій, умов отримання права на призначення різних видів пенсій та функціонування електронних послуг Пенсійного фонду України.

Начальник відділу по роботі з персоналом Ірина Крайнюк провела лекцію для молоді в приміщенні управління. Молоді люди дізнались про переваги праці державної служби. «Кар’єра державного службовця – «це свідомо обраний шлях службового просування, прагнення досягти певного статусу – соціального, посадового, кваліфікаційного, професійного, що сприяє самоствердженню державного службовця як особистості та самореалізації як громадянина в суспільних відносинах», – зазначила Ірина Крайнюк.

Легалізації заробітної плати була присвячена зустріч з безробітними в Сєвєродонецькому міському центрі зайнятості та флешмоб під гаслом: «Молодь – за легальний заробіток».

Присутні дізнались, що працюючи неофіційно людина не може розраховувати на гідні умови праці, соціальний захист та виконання усних домовленостей. Працівника, який працює без оформлення трудового договору, можуть необґрунтовано оштрафувати, звільнити без повідомлення, не заплатити лікарняні чи компенсацію в разі нещасного випадку.

У разі перевірки інспекцією праці, на приватних підприємців, які мають неоформлених найманих працівників, можуть накласти відчутний штраф за порушення трудового законодавства.

MyCollages 8 - Роз’яснювальна робота пенсійників міста Сєвєродонецька

IMG 2507 1024x638 - Роз’яснювальна робота пенсійників міста Сєвєродонецька

20200831 111917 614x1024 - Роз’яснювальна робота пенсійників міста Сєвєродонецька

background Layer 1