Пропустити навігацію

Про сучасні сервіси, переваги офіційного працевлаштування та актуальні пенсійні питання розповіли мешканям Новоайдарського району

Напередодні начальник Новоайдарського відділу обслуговування громадян Валентина Зражаєва провела низку інформаційних заходів для мешканців Новоайдарського району.

В с. Співаківка відбувся виїзний прийом громадян, на який звернулись 10 осіб. Їх цікавили питання пенсійного забезпечення, порядку подання документів на призначення пенсії на пільгових умовах, доцільності переходу з одного виду пенсії на інший тощо.

Особливу увагу фахівець приділила роз’ясненню порядку реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду України, умовам звернення за призначенням та перерахунком пенсії в «один дотик», а також роботі сервісу «автоматичне призначення пенсії».

Також Валентина Зражаєва спільно з учасниками Клубу активного довголіття «ЗлатоСтар»  провела в смт. Новоайдарі флешмоб з метою роз’яснення переваг користування сучасними онлайн сервісами Фонду для отримання послуг не виходячи з дому.

Під час зустрічі в трудовому колективі Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрокомерціал» Валентина Зражаєва розповідала про переваги легальної зайнятості, запровадження електронного обліку трудової діяльності та про можливість автоматичного призначення пенсії через вебпортал Пенсійного фонду України.

Foto 3 14092020 - Про сучасні сервіси, переваги офіційного працевлаштування та актуальні пенсійні питання розповіли мешканям Новоайдарського району

Foto 4 14092020 - Про сучасні сервіси, переваги офіційного працевлаштування та актуальні пенсійні питання розповіли мешканям Новоайдарського району

background Layer 1