Пропустити навігацію

В Станично-Луганському районі тривають роз’яснення щодо інформаційних сервісів Пенсійного фонду України

Під час зустрічі з працівниками Станично-Луганської селищної ради начальник районного управління Фонду Сергій Ганноченко розповів про онлайн сервіси вебпорталу Пенсійного фонду України.

«Вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду – сучасний спосіб надання інформації, дистанційного обслуговування громадян. Кожна застрахована особа має можливість контролювати свою зарплату та майбутню пенсію, перевіряти факт сплати внесків своїм роботодавцем та суму, з якої вони перераховуються (доступ до інформації з їх облікових карток – довідки форми   ОК-5 та ОК-7). Через особистий кабінет на вебпорталі електронних послуг Пенсійного Фонду України, не відвідуючи територіальні органи Фонду, можна отримувати електронні документи з підтвердженням QR-кодом, використовуючи електронний цифровий підпис тощо»,  – розповідав Сергій Ганноченко.

Посадовець також повідомив присутнім, що у Фонді не припиняється робота по розширенню можливостей з дистанційного обслуговування громадян.   «Електронна трудова книжка» – це ще один зручний та доступний електронний сервіс від Пенсійного фонду України, який надає можливість зберегти в електронному вигляді  інформацію про трудову діяльність та сплачені страхові внески, а за потреби – внести зміни чи уточнення.

На всі питання, які виникали у присутніх, Сергій Ганноченко надав вичерпні відповіді.

Крім того, пенсійники провели в смт  Станиця Луганська флешмоб для заохочення жителів та гостей селища користуватися вебпорталом Пенсійного фонду України.  Перехожим фахівці Фонду розповідали про можливості та переваги   сучасних електронних сервісів та відповідали на їх запитання з цього приводу. Пенсійники наголошували  на актуальності  дистанційного отримання  пенсійних послуг в умовах проведення адаптованих карантинних заходів.

IMG 3689 1024x768 - В Станично-Луганському районі тривають роз’яснення щодо інформаційних сервісів Пенсійного фонду України

background Layer 1