Пропустити навігацію

Фахівці Управління інформаційних систем та електронних реєстрів роз’яснюють можливості сервісів вебпорталу Фонду

Про зручність користування сучасними електронними сервісами вебпорталу Пенсійного фонду України розповіли фахівці Управління інформаційних систем та електронних реєстрів обласного Фонду.

Так, головний спеціаліст Наталія Воропаєва біля будівлі Сватівського відділу Білокуракинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України, для мінімізації тимчасових незручностей в умовах запровадження карантинних заходів, провела роз’яснювальну роботу серед відвідувачів Фонду щодо можливості за допомогою сервісів вебпорталу отримати необхідну довідку, а також подати необхідні документи, в тому числі для призначення пенсії.

А головний спеціаліст Ольга Білоус взяла участь у вебінарі в форматі відеоконференції з фізичними особами-підприємцями у Кремінському районному центрі зайнятості за допомогою онлайн відеозв’язку Zoom. Вона роз’яснила учасникам порядок правильного подання щомісячного звіту про суми нарахованої заробітної плати застрахованих осіб.

Також учасників поінформовано про переваги користування вебпорталом електронних послуг Пенсійного фонду України та надано інформацію про можливість здійснення постійного контролю за даними, що можуть впливати на пенсійні права громадян. Окрему увагу приділили проведенню оцифрування трудових книжок найманих працівників, що дозволить застосовувати автоматичне призначення пенсій.

1 - Фахівці Управління інформаційних систем та електронних реєстрів роз’яснюють можливості сервісів вебпорталу Фонду

background Layer 1